Muutoksia kilpailukalenteriin!

Seinäjoen Vauhtiajot jäävät tältä vuodelta ajamatta, mutta sarjan kilpailumäärään nyt peruttu kilpailu ei vaikuta. Kalenteriin merkitty varapäivä 3. syyskuuta valjastetaan nyt käyttöön, ja kilpailulle haetaan parasta mahdollista suorituspaikkaa. Tiedotamme lisää välittömästi asioiden varmistuttua.

Toinen muutos on harjoittelupäivän siirtyminen Kymiringiltä Alastarolle, päivämäärä on perjantai 14.5. ja rata on varattu klo 14-20, ilmoittautuminen ja maksu tapahtuu paikan päällä, tervetuloa!

Tulevan kauden rengastoimitus saapuu maahan perjantaina 14.5. Renkaita voi tiedustella viikolla 20 Markku Tuomaalalta numerosta +35840 540 5670

Kuva Vauhtiajoista 2018 Pertti Kangasniemi,

Legends Mestaruussarjaan kaikkein aikojen osallistujaennätys!

Toukokuussa käynnistyvään Legends Mestaruussarjaan ilmoittautui mukaan ennätykselliset 43 kuljettajaa! Edellinen ennätys rikkoutui yhdellä, kaudella 2010 sarjassa oli 42 kuljettajaa, tuolloin mestaruuden vei tälläkin kaudella mukana oleva Sami Erkkilä. Legendsit ajoivat kaksi kautta SM-arvoisena, ensimmäisen Suomen mestaruuden voitti nyt Nürburgring Langstrecken -sarjaan tähtäävä Philip Miemois, hallitseva mestari on tälläkin kaudella sarjaan ilmoittautunut Veli-Pekka Karttunen. Historian ensimmäisen mestaruuden, tuolloin cup -arvoisena ajetussa sarjassa vuonna 2000 voitti Jukka Eerola, hän uusi mestaruutensa vuonna 2002, kaudella 2001 voittoon ajoi Tero Koponen. Kolmas alkuvuosien mestareista oli Mikko Korpela, joka on edelleen sarjassa mukana, tällä kaudella toimitsijan tehtävissä.

Lue lisääLegends Mestaruussarjaan kaikkein aikojen osallistujaennätys!

Vauhtiperjantai Kymiringillä 14. toukokuuta!

Kauden kynnyksellä on mahdollisuus testata autoa, kuskia ja tiimiä Kymiringin ratapäivillä. Viikonlopun tapahtuman aloittavat nelipyöräiset, kun Legendsit valtaavat ensimmäistä kertaa Suomen uusimman radan. Mukana perjantain menossa nähdään myös koppiautoja sekä kolmipyöräisiä, sillä sivuvaunumoottoripyörät päästetään laitumelle samana päivänä, moottoripyörät ajavat lauantaina ja sunnuntaina.

Ajoaika perjantaina 14.5. on klo 09-16, testipäivän hinta on 135€/auto. Ilmoittautuminen 28.4. mennessä, testipäivä järjestetään mikäli osallistujia tulee vähintään 30.
Tapahtuman järjestää Ring Race Club ry.

Tule mukaan ainutlaatuiseen tapahtumaan testaamaan kuntosi, lisätietoa löytyy ja ilmoittautumaan pääset tämän linkin kautta:

Ring Race Club ry

Legends Mestaruussarjaan ilmoittautuminen on auki, täältä pääset mukaan:

Racekernel

Koodi on: legends2021

Kuva: Raakateippi/Mika Lemmetti

Henri Tuomaala ajoi Legendsien talvimestariksi Kuusamon SM-jäillä!

Jääradan SM-kilpailut ajettiin viikonloppuna Kuusamossa. Nykymuotoisena sarjassa ajettiin kaksi erillistä osakilpailua yhden viikonlopun aikana, konsepti on saanut kuljettajilta kiitosta. Torankijärven jäälle auratulla radalla ajettiin lauantaina myötäpäivään lumisateisessa kelissä, sunnuntaina ajosuunta käännettiin ja sääkin parani pilvipoutaiseksi.

Lue lisääHenri Tuomaala ajoi Legendsien talvimestariksi Kuusamon SM-jäillä!