Marko Kilpiä, pitkän linjan Legends-pilotti sen sanoo – ”niin hauskaa että joskus naurattaa ajaessa!”

Monen nuoren pojan haave on ajaa kilpaa. Moni räkänokka on notkunut varikoilla ja katsomoissa, roikkunut isän kädessä ratojen varsilla ja vilkuillut tätä anova lapsenkatse silmissään. Marko Kilpiä pääsi toteuttamaan unelmaansa kymmenvuotiaana, silloin perheen Lappeenrannassa sijaitsevan kotitalon talliin työnnettiin ensimmäinen kilpuri, raket-luokan karting-auto. Siitä alkanut ura, jonka varrella on tullut maailmamestaruus, Suomen mestaruuksia ja cup-voittoja, jatkuu edelleen.

Lue lisääMarko Kilpiä, pitkän linjan Legends-pilotti sen sanoo – ”niin hauskaa että joskus naurattaa ajaessa!”

Kausi käynnistyi Botniaringiltä – Tuomas Plosila hurjana kotiradallaan!

Kotimainen ratakausi alkoi Kurikan Botniaringillä viikonloppuna. Poikkeuksellisen kevään vuoksi SM-sarja ei vielä ole käynnissä, nyt ajettu Momo Racing Team Ry:n järjestämä kilpailu ajettiin kansallisena kilpailuna, joten SM-pisteitä ei jaettu. Pitkän kilpailutauon jälkeen helteiselle varikolle oli kokoontunut joukko intoa puhkuvia kuljettajia, joista peräti viisi kilpailijaa oli debytoimassa Suomen suurimmassa rataluokassa. Legendsit ajoivat lauantaina kaksi kilpailulähtöä, molemmissa voittajana ruutulipulle kurvasi Kurikan UA:ta edustava 23-vuotias Tuomas Plosila.

Lue lisääKausi käynnistyi Botniaringiltä – Tuomas Plosila hurjana kotiradallaan!

Muistutus!

Kauden 2020 alku häämöttää, tulevana viikonloppuna 13.6. ajetaan kansallinen kilpailu Botniaringillä. Tässä vaiheessa LCF:n sääntöosasto haluaa muistuttaa kaikkia teitä kilpailijoita, että tutustukaa sivuilta löytyvän linkin kautta tekniikkasääntöihin, ja tarkistakaa autonne sääntöjenmukaisuus.

Ilmoittautuminen kilpailuun on käynnissä, ja päättyy maanantaina 8.6. klo 23:59
Tässä linkki Kitiin.
Lisätietoa Botniaringin kilpailusta, aikatauluista ynnä muusta tarpeellisesta tulee kilpailuviikolla, pysy kuulolla!