Miten mukaan?

Vuosittain on Legends -kuljettajien ja yhdistyksen jäsenien on maksettava Legends Car Finland RY:n jäsenmaksu. Jäsenmaksun suuruus on 50€. Jäsenmaksun maksamisessa on eri toimintamallit riippuen oletko kuljettaja vai jäsen yhdistyksessä. Jotta voit ajaa Legends kilpailuissa niin on sinun oltava LCF:n jäsen.

Uusien kuljettajien on oltava ensin yhteydessä Alleen (kumipojat@kolumbus.fi), josta saatte Motorsport-id numeron, joka toimii samalla AKK:n KITI numerona. Sen jälkeen uusi kuljettaja saa vuosinumeron Johan Ahokkaalta (APR-Competition).

Kilpailuihin kilpailijana osallistuva kuljettaja, joka ajaa LCF lisenssillä:
Ennen kuin ostat lisenssiä kitistä ota yhteyttä kumipojat@kolumbus.fi
⁃ Alle laittaa tässä tapauksessa kitiin tiedot niin että voit maksaa jäsenmaksun kitin kautta ja tämän jälkeen voit ostaa lisenssin.
⁃ Laita Allelle sähköpostiin kiti numero, nimi, auton vuosinumero, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoite ja tieto että haluat ajaa LCF:n lisenssillä.
Kilpailuihin osallistuva kilpailija, joka ajaa toisen seuran lisenssillä kilpailut:
⁃ Jäsenmaksu 50€ maksetaan tilille FI81 8000 1070 9815 44
⁃ Toisen seuran on avattava tässä tapauksessa kiti niin että voit ostaa lisenssin kitistä.
⁃ Maksaessasi jäsenmaksua LCF:lle laita viestikenttään kiti numerosi, nimi, auton vuosinumero, puhelinnumero ja sähköposti .

LCF:n jäsen, joka ei kilpaile
⁃ Jäsenmaksu 50€ maksetaan tilille FI81 8000 1070 9815 44
⁃ Maksaessasi jäsen maksua LCF:lle laita viestikenttään kiti numero jos sellainen on, nimi, auton vuosinumero jos on, puhelinnumero ja sähköposti .

Riippumatta ajatko LCF:n lisenssillä vai toisen seuran lisenssillä kuljettaja ei ole oikeutettu osallistumaan kilpailuihin jos LCF:n jäsenmaksua ei ole suoritettu. Katso Legends sarjasäännöt.

Sarjasponsorien mainostarrojen käyttövelvoite koskee myös sarjan ulkopuolisia kuljettajia. Katso sarjasäännöt (kohta 7) ja liite sarjamainokset.

 

 

Legends-autojen koeajoja järjestetään mm. Botniaringillä, Kankaanpäässä sekä Kuopiossa. Legends koeajoja järjestävät tahot:

Uudet Legends-autot ja varaosat maahantuo ja myy APR Competition Oy, jota pyörittää Legends-kuljettaja Johan Ahokas. Myös käytettyjä Legends-autoja löytyy markkinoilta varsinkin kauden päätyttyä.

 

Miten mukaan Legends sarjaan