Miten mukaan?

Vuosittain Legends -kuljettajien ja yhdistyksen jäsenten on maksettava Legends Car Finland ry:n jäsenmaksu. Jäsenmaksun suuruus on 50€. Jäsenmaksun maksamisessa on eri toimintamallit, riippuen oletko kuljettaja vai jäsen yhdistyksessä. Jotta voit ajaa Legends -kilpailuissa niin on sinun oltava LCF:n jäsen.

Uusi kuljettaja, ole ensin yhteydessä Ari-Pekka Eniin, kumipojat@kolumbus.fi,
Sen jälkeen saat vuosinumeron Aki Pärssiseltä (aki.parssinen@gmail.com).

Kilpailuihin kilpailijana osallistuva kuljettaja, joka ajaa LCF lisenssillä:
Ennen kuin ostat lisenssiä kitistä ota yhteyttä kumipojat@kolumbus.fi
⁃ Ari-Pekka En laittaa tässä tapauksessa kitiin tiedot niin että voit maksaa jäsenmaksun kitin kautta ja tämän jälkeen voit ostaa lisenssin.
⁃ Laita Enille sähköpostiin kitinumero, nimi, auton vuosinumero, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja tieto että haluat ajaa LCF:n lisenssillä.

Kilpailuihin osallistuva kilpailija, joka ajaa toisen seuran lisenssillä kilpailut:
⁃ Jäsenmaksu 50€ maksetaan tilille FI81 8000 1070 9815 44
⁃ Toisen seuran on avattava tässä tapauksessa kiti niin että voit ostaa lisenssin kitistä.
⁃ Maksaessasi jäsenmaksua LCF:lle laita viestikenttään kiti numerosi, nimi, auton vuosinumero, puhelinnumero ja sähköposti .

LCF:n jäsen, joka ei kilpaile
⁃ Jäsenmaksu 50€ maksetaan tilille FI81 8000 1070 9815 44
⁃ Maksaessasi jäsenmaksua LCF:lle, laita viestikenttään kitinumero jos sellainen on, nimi, auton vuosinumero jos on, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Riippumatta ajatko LCF:n lisenssillä vai toisen seuran lisenssillä, kuljettaja ei ole oikeutettu osallistumaan kilpailuihin jos LCF:n jäsenmaksua ei ole suoritettu. Katso Legends sarjasäännöt.

Sarjasponsorien mainostarrojen käyttövelvoite koskee myös sarjan ulkopuolisia kuljettajia. Katso sarjasäännöt (kohta 7) ja liite sarjamainokset.

 

 

Legends-autojen koeajoja järjestetään mm. Botniaringillä, Kankaanpäässä sekä Kuopiossa. Legends koeajoja järjestävät tahot:

Uudet Legends-autot ja varaosat maahantuo ja myy IceBoys Racing Oy. Myös käytettyjä Legends-autoja löytyy markkinoilta varsinkin kauden päätyttyä.

 

Miten mukaan Legends sarjaan