Kolme mestaria Sorasarjan Killerin kilpailuun!

Suomen mestaruuksia, maailmanmestaruus, MM-osakilpailuja ynnä muuta, tällä triolla on monta menetystarinaa kerrottavanaan. Anne Rytkönen, Juha Rytkönen ja Luka Nurmi ovat mukana Legendsien Sorasarjan Killerin osakilpailussa!

Anne Rytkönen on yksi Suomen nopeimmista naiskuljettajista. Meriittejä jokkiksesta löytyy, Rytkönen on kaksinkertainen Suomen mestari, Talvimestaruuksiakin on uran aikana tullut kaksi. Voittoja on kahmittu myös maan suurimmista ja arvostetuimmista suurkisoista, eli Asfalttikunkusta peräti kolme kertaa ja viimeisimpänä Pellon Poikkinaintiajojen voitto tältä kesältä.

Juha Rytkönen on kokenut autourheilija, viimeksi Rytkönen nähtiin Kouvolan RallyX -rallicrosskilpailussa toukokuussa. Rytkösen CV:ssä on myös kahdeksan MM-rallicrossia, pari EM-crossia, Suomen mestaruus Supercar-luokasta, Autokrossin käsittämätön dominointi vuonna 2018, jolloin Rytkönen voitti jokaisen osakilpailun ja mestaruuden menettämättä pistettäkään, eikä sovi unohtaa legendaarisen F-Cupin mestaruutta vuodelta 2017.

Luka Nurmi nousi raketin tavoin suomalaisen moottoriuheilukansan tietoisuuteen reilut kaksi vuotta sitten solmittuaan sopimuksen Ferrarin kanssa. Kartingia, rallicrossia, Porschea ja Legendsiä ajanut Nurmi voittikin Legendsien mestaruuden 2021 ja samalla kaudella Ferrari Challenge maailmanmestaruuden. Uran ensimmäinen SM-kulta tuli viime talvelta, kun tamperelainen voitti Legendsien Suomen mestaruuden jääradalla.

Tule katsomaan miten kolmikko haastaa Sorasarjan vakiokuljettajat lauantaina 5.8. klo 16.00 alkaen Jyväskylässä Killerin raviradalla!

Kuva: Taneli Niinimäki