Kymirace 21.-23.5.2021 siirtyy!

16.5.2021

Ensi viikonloppuna pidettäväksi tarkoitettu Circuit Racingin SM osakilpailu ja RADALLE.com Legends- sekä Timeattack -autokilpailut siirtyvät koronatilanteen vuoksi.

Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirin ilmaantuvuusluku on lähtenyt reippaaseen nousuun ja on tällä hetkellä koko Suomen korkein. Kilpailuun on ilmoittanut yhteensä yli 130 kilpailijaa. Kymiringin radan varikkoalue ja varikkorakennus ovat vielä hieman keskeneräisiä.  Varikko ei ole kokonaisuudessaan asfaltoitu ja sen vuoksi isoin osa tiimeistä jouduttaisiin sijoittamaan varikkoboxeihin. Varikkoboxeissa olisi jokaisessa 4 kilpailijaa ja heidän avustajansa. Varikkoboxien väleissä ei ole seiniä.  Tällöin sisätiloissa oleskelisi enemmän ihmisiä, kuin mitä koronaepidemian johdosta annetut rajoitukset sallivat.  Tässä tilanteessa tapahtumaa ei pystytä järjestämään terveysturvallisesti. Emme ole saaneet tartuntatautiviranomaisilta puoltavaa päätöstä tapahtuman järjestämiseen.

Tapahtumanjärjestävät ovat tehneet mittavan työn tapahtuman onnistumiseksi.  Järjestäjistä riippumaton tilanne pakottaa siirtämään kilpailun.  Järjestäjät ovat erittäin pahoillaan ja pettyneitä, mutta tosiasiat on otettava huomioon.  Korvaava kilpailu järjestetään heinäkuun alussa Kymiringillä. Tiedotamme tarkemman päivän lähiaikoina. Uskomme ja toivomme, että koronatilanne on tällöin parempi ja radalla myös isompi varikkoalue, jonka avulla pystymme järjestämään kilpailun myös tartuntatautien osalta terveysturvallisesti. Toivomme myös, että yleisön läsnäolo olisi tuolloin mahdollista.

Pyrimme järjestämään tämän viikon perjantaille aiotun testipäivän aiemman suunnitelman mukaisesti, mutta vain autoille. Tiedotamme asiasta maanantaina 17.5.2021

Samalla LCF:n kevätkokous siirtyy myöhempään ajankohtaan, ilmoitamme siitä kun uusi päivämäärä on päätetty.

Järjestäjät ovat yhteydessä ilmoittautuneisiin kuljettajiin sähköpostilla.