Seinäjoen Jääspeedway tänä lauantaina

Legendsien tämän talven jäärataherruus ratkaistaan kerrasta lauantaina Törnävän pallokentällä Seinäjoella. Neljänsadan metrin jääovaalilla kisataan eräajona speedway-kaaviolla ja mukaan on saatu 13 Legends-kuskia. Järjestävällä seuralla, EPUAlla on kisassa vahva edustus. Seuran kuljettajia kisaan on ilmoittautunut viisi. Mukana on myös tulokaskuljettajia; Mikko Liikala, Marko Nurminen ja Pekka Savolainen lähtevät ensimmäiseen Legends-kisaansa.

Kilpailu aloitetaan kello 11.00 kuljettajaesittelyllä, jonka jälkeen ajetaan erät. Neljän auton lähdöt kisataan sillä periaatteella, että kaikki ajavat kaikkia vastaan ja lähtevät vähintään kerran jokaiselta lähtöpaikalta. Eristä jaetaan pisteitä voittajalle neljä, toiselle kolme jne. Neljä eniten pisteitä kerännyttä ajavat finaalin.

Finaali, johon kuljettajat valitsevat lähtöpaikkansa pistejärjestyksessä, ajetaan 15.00. Legendsien lisäksi Seinäjoella kilpaillaan 2-vetoisilla SS/SRC-autoilla.

Osallistujat

46 Pasi Hautamäki TBo ry Ford -34 Sedan
40 Marko Kitinoja EPUA Ford -34 Sedan
77 Mikko Korpela Chevy -37 Coupe
70 Pekka Lehtola TBo ry Ford -34 Sedan
7 Mikko Liikala LappajUA Chevy -37 Coupe
53 Juha Nisula EPUA Ford -34 Sedan
69 Marko Nurminen EurUA Ford -34 Coupe
80 Timo Peippola EPUA Chevy -34 Coupe
91 Aleksi Pärssinen Ford -34 Sedan
71 Jarno Pöytälaakso EPUA Ford -34 Sedan
51 Antti-Juhani Rantala EPUA Ford -34 Coupe
100 Pekka Savolainen LCF Chevy -37 Coupe
54 Sami Yli-Venna Chevy -37 Sedan

Kilpailijoille muistutuksena: jääradalla autoissa pitää olla kaksi huomiovaloa edessä ja punainen valo takana. Kilpailijainfo ja kisan säännöt löytyvät KITIstä.