Seppänen paalulta Pärnun ensimmäiseen kisaan

Legends Trophyn kauden kolmas osakilpailu alkoi kesämyrskyn pieksemällä auto24ringillä Pärnun liepeillä eilen perjantaina. Kaatosateessa ajetuissa harjoituksissa parasta vauhtia piti Juha Nisula, mutta hieman kuivemmissa aika-ajoissa kärkeen iskivät uudet nimet.

Ensimmäisessä aika-ajoryhmässä nopein oli Markku Yliaho ajalla 1.46,883. Se ei kuitenkaan aivan riittänyt paalupaikkaan, sillä Pekka Seppänen kellotti toisessa ryhmässä ajan 1.46,866. Näin olleen aika-ajoryhmä kaksi saa kisaan parittomat ruudut ja ensimmäinen ryhmä parilliset.

Seppäsen ja Yliahon takaa toisesta rivistä lähtevät Marko Kilpiä ja Miikka Riihimaa, ja kolmannen rivin muodostavat Viktor Vorobjov ja Johan Ahokas.

Sarjaa johtava Henri Tuomaala oli ryhmänsä viides ja pistekakkonen Mathias Hertén omassaan kuudes. Kärkikaksikko lähteekin kisaan pieneltä takamatkalta ruuduista kymmenen ja yksitoista.

Päivän kisat alkavat kello 14.05 ja 18.00 ja ne näkee suorana tapahtuman Facebook-sivulta: https://www.facebook.com/Suurvoidusoit/

Viron osakilpailu kuuluu myös Pohjois-Eroopan alueen mestaruussarjaan (NEZ), joten mukana on vahva edustus Latviasta. Riian keväisten kisojen jälkeen NEZ-sarjaa johtaa Mathias Hertén.