Mestari Jesse Kari pohtii ensi kauden kuvioita

Viime kauden Legendsien mestari Jesse Kari on vielä mietteliäs ensi kauden ajosuunnitelmista. Kauhavalainen, nykyisin Tampereella asustava 26-vuotias Kari kertoi kartoittavansa löytyykö pätevää ja sitoutunutta tiimiä mukaan koko kaudeksi, ajohaluja kyllä riittäisi.

– Toimiva tiimi on perusedellytys kauden läpiviemiseksi. Isä Juhani Kari, Eetu Alapiha, Kai Frisk ja muu tiimi on saanut homman toimimaan, Koiviston Kake on pitänyt moottorin kunnossa, itse olen saanut keskittyä ajamiseen, Kari kertoo.

Mestaruus tuli Karille kovan työn kautta, kauden finaalissa hän otti kolme voittoa.

– Kolme täyttä kautta oli alla, muina kausina olen ajanut kisoja valikoidusti. Mestaruus varmistui kauden päätöskisassa Alastarolla vasta viimeisessä lähdössä, meillä oli Pekka Seppäsen kanssa kova taistelu koko viikonlopun. Lisäjännitystä toi treeneissä hajonnut ripustus joka saatiin korjattua, vähän sen kestoa jännitettiin. Ajaessa sitä ei tosin ehtinyt miettiä, pidin vain pään kylmänä ja keskityin ajamaan kovaa.

Jo lapsena kartingilla aloittanut Kari tekee päätöksen alkavasta kaudesta pian.

– Suomen mestaruudesta taisteleminen tietenkin kiinnostaisi, ja polte radalle on kova. Toivotaan että saadaan paketti kasaan, Kari päättää.

Kuva 20 Motorsport arkisto