Tietoa kauden suunnitelmista – ja renkaista!

Tällä hetkellä tavoitteenamme on ajaa kaksi kansallista kilpailua kesä- ja heinäkuun aikana, nämä kilpailut koskisivat Rata SM-luokkia. Suorituspaikat ovat tätä kirjoittaessa selvityksen alla.
Olemassa olevan tiedon mukaan Rata SM-sarja alkaisi elokuussa, ja sarjaan kuuluisi kolme osakilpailua. Kuten tiedossa on, seuraamme tarkasti hallituksen linjauksia ja kilpailujen järjestäminen on näistä riippuvainen.

Renkaista.

Suomessa ajetaan Hoosier-renkailla niin, että alkuperäisen suunnitelman mukaan kaudella 2020 saderenkaana on Federal ja kuivalla kelillä Hoosier.  LCF on neuvotellut USCL:n kanssa sopivamman hinnan Hoosier -renkaille, ja hinta tullee asettumaan 150-170€ välille. Kaudella 2020 renkaita tuo maahan Kumipojat Oy / Ari-Pekka En.
Kuljettajien tulee tilata haluamansa rengasmäärä Ari-Pekka Eniltä sähköpostilla osoitteesta kumipojat(at)kolumbus.fi
Tilauksen yhteydessä on maksettava Kumipojat Oy:lle 75€/rengas. Kuitti maksusta lähetetään teidän sähköpostiin. Renkaiden tultua loppulasku suoritetaan ennen toimitusta. Voit halutessasi tilata myös Hoosierin sadekelin renkaita ensi vuotta varten.
Rengastilaukset on tehtävä Kumipojat Oy:lle / Ari-Pekka Enille 24.5.2020 mennessä, tilausten mukaan tilataan rengaskuorma Yhdysvalloista.
Huomaathan, että tilaat tässä vaiheessa riittävän määrän renkaita, sillä syksyllä lisätilausta tehdessä hinta saattaa olla korkeampi johtuen lentorahdista.
Tässä tilinumero minne maksu suoritetaan: FI06 1372 30001 03681
Maksuun viestiksi oma nimi.

Mikäli Hoosier-renkaat eivät ole vielä Suomessa kansallisten kilpailujen alkaessa, ajamme Federaleilla siihen asti kunnes Hoosierit saapuvat maahan.

Hyvää kevättä kaikille, toivottavasti nähdään pian radoilla!