Legendsit Seinäjoen Vauhtiajojen pääluokkana jo kuudennentoista kerran – tällä kertaa kansallisena kilpailuna

Vauhtiajot tavoittelee viime vuoden kävijäennätystä 

 

Seinäjoen Vauhtiajot panostaa tänä vuonna ratatapahtuman ohjelmistoon, rataluokkia nähdään vähemmän kuin aikaisemmin. Vauhtiajot järjestää Suomen suurimman motorshown Seinäjoelle, jonka toivotaan houkuttelevan paikalle jopa 60 000 kävijää viime vuoden tyyliin.

Radalla nähdään tänä vuonna, niin kuin edellisinäkin vuosina Legendsit suurimpana luokkana. Seinäjoen Vauhtiajoilla päästään ihailemaan Crazy Drivers Monster Truck -showta, Rallycross Supercar -lähtöjä, driftingiä, ATV mönkijäkilpailua, Supermotoa, asuntovaunujen kanssa kilpailtavaa Caravan Racea, Nitro Super Bikeja, Tuning showta, moto- ja rallicrossia, rallin B-ryhmän näytösajoa sekä taitolentonäytöstä!

Radalla kilpaillaan Legends – ja Gran Turismo -sarjoissa.

Vauhtiajoilta Golden Ticket Varsovaan!

 

Vauhtiajoilla ajetaan yhteistyössä Riku Tahkon ja Monster Energyn kanssa Vauhtiajot Battle -osakilpailu, josta voittajalle on palkintona Golden Ticket Gymkhana Grid -finaaliin Varsovaan 7.-8. syyskuuta.

Kilpailu järjestetään Suomessa vasta toista kertaa historiassa ja ensimmäisen vastaavanlaisen Espoon Vermossa 2017 järjestänyt Riku Tahko kertoo kilpailun olevan teknisesti vaativa, mutta myös näyttäviä drifting -elementtejä sisältävä.

 

– Kilpailu järjestetään kuljettaja vastaan kuljettaja pudotuskilpailuna, josta voittajalle on luvassa Monster Energyn kustantama finaalimatka Puolan Varsovaan. Voitto on koko paketti, kun voittajalle kustannetaan sekä osallistuminen että matkat finaaliin. Kuljettajat kilpailevat teknisesti vaativalla radalla, josta ei renkaiden savua puutu, kommentoi osakilpailua järjestävä Riku Tahko

Festivaalin iltaohjelmiston näet nettisivuilta: http://vauhtiajot.fi/iltatapahtuma/

Lähde ja teksti: Loud’n Live Promotions Oy
Kuva: Outi Talikka