Uusi vuosi ja uudet kujeet – kohti historiallista Suomen mestaruutta!

Tervehdys kaikille!

Uusi vuosi ja uudet kujeet tulossa alkavalle kaudelle, LCF:lla on edessään isoja uudistuksia.
Alkava vuosi on historiallinen, olemme saaneet SM-arvon, joten kauden päätteeksi kruunataan kautta aikojen ensimmäinen Legendsien Suomen mestari.
Tahtotila AKK:lla ja LCF:lla on se, että alkavasta kaudesta tehdään kaikkien aikojen paras, ja tietysti olemme runsaslukuisimpana rataluokkana siinä näyttämässä suuntaa. Houkutellaan porukalla uusia ja vanhoja Legends-kuskeja matkaan, niin että saataisiin kaikkien aikojen ennätysmäärä osallistujia sarjaan.

Toinen isompi muutos tulee olemaan tiedottajan vaihtuminen. Otto Hokkanen teki vuosia upeaa työtä Legendsien eteen, mutta nyt Otto halusi ottaa vähän rennommin kesän kapinat. Uudeksi tiedottajaksi on valittu autourheilun parista monelle tuttu ”nuori” konkari, laihialainen Toni Lönnroos.
Olkaa Toniin yhteydessä kun haluatte omia juttujanne julkaistavan LCF:n kanavilla, Toni tulee tekemään myös juttuja kuskeista vuoden mittaan.
Tonin tavoittaa meilitse toni.lonnroos(at)gmail.com ja numerosta 0500866108

Kauden 2019 tekniikka- ja sarja säännöt on tarkasteltavina AKK:lla, ja kun ne sieltä saadaan takaisin, niin julkaistaan saman tien. Tekniikkapuolella ei juurikaan muutoksia tullut kaudesta 2018, enemmänkin joitain tarkennuksia. Isoin muutos tulee olemaan GPS:ään perustuva kierrosaikamittaus, joka ennen ei ollut sallittua. Lukekaa säännöt kuitenkin tarkasti läpi.

Katsastukselle tullaan hankkimaan tulevalle kaudelle lisää työkaluja, kuten esimerkiksi iskareita, joita tullaan laittamaan autoihin kisoissa kuten boxeja on vaihdeltu edellisellä kaudella.

Toni on tekemässä mediaesitettä Legendsistä. Esite on tarkoitettu sponsorien sekä kannatusjäsenien hakuun. Jos teillä on tuttuja jotka olisivat innokkaita lähtemään LCF:n kannatusjäseneksi, niin olkaa allekirjoittaneeseen yhteydessä. Kaikkien panostusta tarvitaan, että saadaan tälle kaudelle riittävästi sponsoreita ja kannatusjäseniä.

LCF:llä on WhatsApp-ryhmä, johon kaikki jäsenet on tervetulleita. Liittymislinkki löytyy ainakin Facebookista, tarvittaessa olkaa Okkoseen yhteydessä.

Jääratakilpailuja on mietitty ja kyselty WhatsApp-ryhmässä. SM-kilpailut on Paltamossa ja Kuusamossa, ainakaan kyselyn mukaan kovin moni ei ollut innokas lähtemään kyseisiin kilpailuihin. Seinäjoella on varmistunut tänään, että kilpailu järjestetään 9.3. ja palkinnot on hyvät. Voittaja saa Jurvan Rata-SM:n osallistumismaksun palkinnoksi. WhatsAppissa on kysely kuinka moni on lähdössä ajamaan tänne, kuskeja tarvitaan 12 kpl niin saadaan kunnon kisa aikaan.

Vauhdikasta kauden odotusta, laittakaa autot lyöntiin!

Terveisin
Legends Cars Finland Ry
Puheenjohtaja
Juha Nisula